يكشنبه, ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۱

تقدیر از افسران شایسته پلیس امنیت !

نامه الکترونیک چاپ PDF
  روز چهارشنبه 21 مهرماه 1389 ساعت 8 صبح، سروان شایسته از پلیس امنیت تماس گرفت و مرا به مقر پلیس امنیت در خیابان شریعتی برای ساعت 9 دعوت کرد، عذر خواستم و عرض کردم تا 11 جلسه ای دارم، بعد می آیم. می دانستم که ممکن است بازگشتی نباشد، با همسرم رفتم که اگر ماندگار شدم اتومبیل را برگرداند!
  سروان شایسته همان فردی است که جناب محمد نوری زاد را هم با رعایت احترام تلفنی دعوت کرده بود، می گفت: " ما طرف‌مان را می شناسیم، هر چند حکم جلب دست ماست، اما می دانیم که چه کسانی خودشان می آیند و نیازی به حکم جلب نیست، کافی است تلفنی اطلاع دهیم.
  بسیار با ادب و احترام برخورد کردند و به اتفاق عازم شعبه چهارم امنیت ( مستقر در اوین ) شدیم. من بر خود فرض دانستم ضمن تقدیرو تشکر از حسن برخورد چنین افسران شایسته ای که آبروی هر نظامی هستند، خبر کذب روزنامه ایران ( ارگان دولت) را که مدعی شده بود " مهدی خزعلی فرزند آیت الله خزعلی روز چهارشنبه 21 مهر 89 هنگامی که قصد خروج از کشور را داشت، باز داشت شد!" را تکذیب و اعلام می دارم :
1 - اینجانب هیچ مشکلی برای خروج از کشور ندارم  2- در همان کلاسه پرونده قبل احضار و بازداشت شدم و در 14 ماه گذشته هم با قرار آزاد بودم و چند سفربه خارج از کشور داشتم  3- آخرین باری که به وزارت اطلاعات احضار شدم، برای کاری دبی بودم، کارم را نیمه تمام گذاشته و با اولین پرواز به ایران بازگشتم . 4- وقتی در جلسه آخر به بازپرس محترم شعبه چهارم این افترا و نشر اکاذیب جریده ارگان دولت را تذکر دادم و اینکه به اتهامات من افزوده و عنوان جرم داده است، ایشان فرمود: "  با من مصاحبه نکردند، اگر مصاحبه کنند این مطالب را تکذیب می کنم"  5- ضمناً " نشر اکاذیب " که در خبر روزنامه ایران و خبرگزاری فارس و رجانیوز و جهان نیوز  آمده بود، از اتهامات من نبوده و نیست!
  دوستان و همکاران مطبوعاتی؛ مطمئن باشید این بسیجی خیبر تا آخر در دفاع از انقلاب اسلامی ایستاده است و صحنه را ترک نخواهد کرد، آرزوی فرار این پزشک بسیجی را به گور خواهید برد، ما خود را برای رقابت های بعدی مهیا می سازیم.
22 آبان 1389  / مهدی خزعلی

نظرات  

+1 #1 یک ایرانی ۲۲ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۱۹:۰۵
دکتر عزیز شما کی آزادشدید گفته بودند در اعتصاب غذا می باشید!؟
نقل قول

+12 #2 مهدی ۲۲ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۲۲:۳۲
دکی جون دوست داریم.. چه بسیجی باشی چه نباشی، چه فرزند آیت الله خزعلی باشی چه نباشی، چه ریش داشته باشی چه نداشته باشی دوست داریم.. میدونی چرا؟ چون آزادیخواهی، چون از مظلوم دفاع میکنی و چون در راه آزادی بیان و اندیشه زندان میری...
نقل قول

+1 #3 پدرام ۲۲ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۲۲:۴۷
علی یارت دکتر جان
نگرانت بودم
نقل قول

+1 #4 باران 45 ۲۲ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۲۲:۴۸
زنده باد
نقل قول

+2 #5 احمد عالمی ۲۲ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۲۲:۵۸
سلام درود بر دکتر عزیز تبر یک به امید حق
نقل قول

0 #6 argf ۲۲ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۲۳:۲۷
welcome back
نقل قول

0 #7 شهرام ۲۳ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۰۰:۱۲
آقای دکتر دست مریزاد و خسته نباشی به شماو تبریک و چشم روشنی به اهل و عیال شما
منتظر شنیدن خاطرات این چند روز شما هستیم . میگفتند که اعتصاب غذا کرده بودید.
هم چنین اینکه آقای عبدالله شهبازی مطالبی با عنوان " سرویس های اطلاعاتی و انقلاب اسلامی "در وبگاه خود منتشر کرده است.
نقل قول

0 #8 کاوه ۲۳ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۰۰:۲۰
رسیدن به خیر دکتر
نقل قول

0 #9 امید ۲۳ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۰۰:۲۴
دکتر دوست دارم
نقل قول

+4 #10 سعید از مشهد ۲۳ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۰۰:۳۱
دکتر جان سلام
خوشحالم آزاد شدی به امید آزادی ایران
نقل قول

+1 #11 علیرضا ۲۳ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۰۳:۲۲
جریان اعتصاب غذا راست بود؟ حالا خودت خوبی؟
نقل قول

-4 #12 mohammad ۲۳ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۰۴:۲۲
pezeshke basiji??????????????????!!!!
baba bas konid toro khoda
Basij mord
Basiji yani haroomzade
Basij yani madar .....
نقل قول

+1 #13 پارسا ۲۳ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۰۵:۲۲
دکتر جان،
رسیدن به خیر، لطفا بفرمائید منظور از رقابت های بعدی چیست؟ آیا قکر میکنید در نظام فعلی محلی برای رقابت های بعدی وجود دارد یا اینکه یه شما قولی داده شده است.
با احترام ،
رزمنده سابق-
نقل قول

-4 #14 ترسو ۲۳ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۰۶:۱۵
به به سلام بر دکی خزعلی زنده باشی خیلی خوشحال شدم. این دفعه رفتی اوین از قول من به اون شایسته خانم بگو شاشیدم به قبر
نقل قول

+2 #15 payam ۲۳ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۰۶:۱۸
dorod bar to ey delavare azadeh.
نقل قول

+2 #16 هموطن ۲۳ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۰۶:۳۲
سلام آقای دکتر
ازادی تان را به خودمان تبریک میگویم به خودمان که از این طرف دنیا چشم به جوانمردانی دوخته ایم چون شما تا با تلاشتان ایران از یوغ زور و زر و تزویر رها شود وما ایرانیهایی که ضد انقلاب نیستیم ولی داریم از این وضعیت آزرده می شویم با اسودگی خیال درکشور خودمان باشیم نه در غربت
خدا حق گویانی چون شما و آقای مطهری را زیاد کند
نقل قول

+2 #17 مهرداد ۲۳ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۰۶:۵۲
دکتر جون، اولاً آزادی مبارک. ثانیاً می دونی که این برخورد خوب شون برای کسانی است که یه جورایی از خود هستند....شما خودت می دونی که مردم تو جمهوری اسلامی در مقابل قانون و نیز در برابر نمایندگان خداوند روی زمین یکسان نیستند. نیازی نیست که رفتارهای وحشیانه ی همین نیروی انتظامی با آدم هایی که دم شان جایی بند نیست را یاد آوری کنم.
نقل قول

0 #18 esi ۲۳ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۰۶:۵۸
مرحبا، جهاد واقعی میکنی
نقل قول

+4 #19 سلمان ۲۳ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۰۷:۰۸
دکتر سلام، رسیدن بخیر،امیدواریم در موسسه لاغری اوین وزنتان به حد تعادل رسیده باشد.
نقل قول

0 #20 فريدون ۲۳ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۰۸:۰۲
خوب جواب دندان شكني دادي ه!!!ا
نقل قول

+2 #21 کاوه ایرانی ۲۳ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۰۸:۲۳
در دفاع
از انقلاب اسلامی؟؟ جناب دکتر اینهمه خارج رفتی اینهمه تحصیل کردی هنوز نمیدونی دین تو حوزه شخصی زندگی آدما جا داره؟!!! شما زور میزنی دقیقن چیو حفظ کنی؟
نقل قول

+2 #22 sabz ۲۳ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۰۸:۳۵
همچنان مقاوم بمان دكتر
دردود بر تو
نقل قول

+1 #23 آرش ۲۳ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۰۸:۵۳
خوش اومدی دکتر ! برکت خداوند با توست !
نقل قول

+3 #24 کامران ۲۳ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۰۹:۰۶
ای ازاده سر افراز خوش امدی دوباره به جمع ما
نقل قول

0 #25 احمد ۲۳ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۰۹:۰۷
با سلام و آرزوی سلامتی
جناب آقا مهدی از نبود شما و به روز نشدن سایتتان نگران بودیم این اجمال هم معلوم نکرد از 24 مهر تا 22 آبان کجا بودید حداقل رسم بر اعلام حضور روزانه یا چند روزانه در سایت داشتید بیشتر از احوال اجتماعی خود و به سیاق ماضیه در وب سایت باران بنویسید
ج:
از 21مهر ماه به مدت 30 روز در سلول 92 بند 209 امنیت اوین بودم، از دیروز هم در خدمت شما هستم
23 آبان 89
نقل قول

+1 #26 نويد ۲۳ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۰۹:۱۶
ايكاش ذره اي عدالت وجود مي داشت تا همه زندانيان بي گناه چون شما ازاد مي شدند!
نقل قول

0 #27 محمد حسين ۲۳ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۰۹:۲۳
سلام دکتر
فقط بگو چه جوري آزادت کردن که اونهاي ديگه اي هم که تو اوين هستند ياد بگيرند نکنه فرار کردي ، آره؟
ج:
با سلام؛ در همین پرونده با قرار کفالت 20 میلیونی آزاد بودم و اکنون تشدید قرار شد به قرار وثیقه 200 میلیون تومانی
نقل قول

0 #28 مشدی ۲۳ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۰۹:۳۰
خوشحال شدم دوباره برگشتید دکتر جان! یعنی اینا خسته نشدن بس که گرفتن و آزاد کردن شما رو؟!!
نقل قول

0 #29 love ۲۳ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۰۹:۳۴
دکتر تبریک و خدا قوت
مومن کی آزاد شدی ؟
خسته نباشی بزرگ مرد
یا حق
نقل قول

0 #30 یار دبستانی تو ۲۳ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۱۰:۲۲
دکتر جان سلام
توی بیلوکس منتظرتیم . لطفا از دوران اسارت برایمان بگو
نقل قول

+1 #31 آرمان ۲۳ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۱۱:۰۶
زنده باشی دکتر.
نقل قول

0 #32 سهراب مموتی ۲۳ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۱۱:۳۶
دکتر چی شد که ازاد شدی نکنه...........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
ج:
من را خدا آزاد کرد
قصه آن را خواهم نوشت
نقل قول

+1 #33 میرهاشمی ۲۳ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۱۲:۰۵
دکتر جون با رانت زندانی بودن هنر نیست.به قول خودت با عزت و احترام بردنت تو این مدت هم سفرهای خارجی دایر بود.این شد زندانی؟؟؟واقعا دلم به حال این مردم میسوزه که به طناب پوسیده چه کسانی آویزون شدن.شما کسی هستی که به خاطر منافع پدر بارها و بارها کنار کشیدی. با همه این تفاسیر مطالب سایتتون کم نظیره.موفق باشید
ج:
مرا خدا آزاد آفرید، یک زندان در اسارت من بود، روزی که آزاد شدم ، زندانبانان نفس راحتی کشیدند!
افسر نگهبان می گفت:" یک ساعت اگر تو زودتر بروی ما نفس راحت می کشیم" این هم قصه ها دارد! بخدا قسم من آن افسر را محاکمه خواهم کرد و تا مجازات او از پا نخواهم نشست!
نقل قول

0 #34 سيد محسن ۲۳ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۱۲:۱۰
درود خداوند بر دکتر مهدي خزعلي
نقل قول

+1 #35 یاشار ۲۳ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۱۳:۴۶
شجاع ترین آقازاده دنیایی
نقل قول

+1 #36 ali ۲۳ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۱۴:۰۰
سلام دكتر.خوشحال شدم كه آزادشدي دلمون واسه نوشته هات تنگ شده.
نقل قول

+1 #37 علی ۲۳ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۱۵:۳۳
دکتر هر جا که هستی موفق باشی یا شا سین دکتر
نقل قول

+1 #38 farhad ۲۳ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۱۶:۴۷
درود بر شما آقای دکتر خزعلی.
انتقال شما را به بند عمومی تبریک میگویم . دلمان برایتان تنگ بود و دستمان در یاری کوتاه و ناتوان. از دیدن به روز شدن سایت پی بردم روزگار هم به همین زودی ه زود نو خواهد شد.
با ارزوی سربلندی جاودانه برای شما و خانواده محترم.
نقل قول

0 #39 hamid ۲۳ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۱۷:۳۹
khili khosh halam az azadi mojadade shoma doktor jan negaranet boooooooooooooo ooooooodiiiiiii iiiiiiiiiiim.
نقل قول

+1 #40 یک پاسدار ۲۳ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۱۸:۵۴
سلام خبر خوشی بود موفق باشی
نقل قول

+1 #41 امیر ۲۳ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۱۹:۴۷
احسنت
روحیه گرفتم والا!
نقل قول

+2 #42 عباس ۲۳ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۲۰:۵۰
آفرین به شما دوره بعدی برای ریاست جمهوری کاندید بشو دکتر . در ضمن بنویس و مثل همیشه خاری در چشم دیکتاور باش
نقل قول

0 #43 عباس ۲۳ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۲۰:۵۱
دکتر حواست رو جمع کن دفعه دیگه باید وثیقه ۲ میلیارد تومانی بذاری ها
نقل قول

0 #44 سعید ۲۴ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۰۱:۰۹
چرا اینطور نوشتی ؟ وقتی اینگونه می نویسی یعنی به انتخابات قبلی مشروعیت می بخشی چرا حواست را جمع نمی کنی ؟ بنویس دیگر انتخاباتی در کار نیست و با ما با این کودتاچیان همکاری نخواهیم کرد مگر رای ما را پس بدهند.
نقل قول

0 #45 م.م ۲۴ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۰۹:۳۱
دادا جون ما منتظره مطالب قشنگت هستيم. خدا به همراهت.
نقل قول

0 #46 abi ۲۴ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۱۰:۳۹
ya ali madad
نقل قول

0 #47 محمد ۲۴ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۱۲:۲۹
حاج مهتی
یدونه باشی...
دوست دارم
نقل قول

0 #48 حسین ۲۴ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۱۲:۳۸
دمت گرم، خسته نباشی بسیجی، فرزند یک پاسدار بازنشسته شده
نقل قول

0 #49 مرتضي ۲۴ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۱۲:۵۲
salam
نقل قول

0 #50 اجباری ۲۴ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۱۵:۴۴
ما با همان دکتر سابق روبرو هستیم شستشوی مغزی ات ندادن دکتر جان؟
نقل قول

0 #51 محمود محلاتی ۲۴ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۲۲:۰۳
آقای مهدی خزعلی آزادی شما را تبریک میگویم .
خسته نباشید و قبول باشد. التماس دعا.
نقل قول

0 #52 سهراب مموتی ۲۴ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۲۲:۰۷
نقل قول سهراب مموتی:
دکتر چی شد که ازاد شدی نکنه...........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
ج:
من را خدا آزاد کرد
قصه آن را خواهم نوشت

دکتر جان من دوست دارم سریعتر رفع ابهام کن که سو استفاده نشه
نقل قول

0 #53 اکباتان ۲۵ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۱۴:۵۴
درود بر بسیجیان دوران جنگ و سختی . یاران بی ادعای امام و انقلاب.خورشید سواران سایه نشین. مردان مرد. هنوز این انقلاب به وجود این اسطوره های صبر و استقامت و سادگی پا برجاست.
نقل قول

0 #54 دوست ۲۵ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۲۱:۲۵
اندکی صبر...
نقل قول

0 #55 محمد ۲۵ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۲۳:۰۲
برادر بسیجی، سلام و خشنود از آزادی شما. فبلا در تلاش بودم با شما دیدار خصوصی داشته باشم که به زندان رفتید. در هر حال فکر کنم مفید باشد اگر نقطه نظراتم را بشنوید. جانباز جنگ تحمیلی و رزمنده جنگ نرم شوخی). لطفا نحوه تماس را اعلام نمایید.
با سلام، برایم ایمیلی بزنید ، در محل ارتباط با ما ایمیل موجود است و تلفن تماس را ارسال فرمایید با شما تماس می گیرم
نقل قول

0 #56 سبز ۲۶ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۱۹:۲۰
آقای دکتر تبر یک به امید آزادی ایران.
نقل قول

+1 #57 میرهاشمی ۲۷ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۰۹:۴۴
از توجه شما به نظرات خشنودم.من قصد جسارت ندارم.همه زحمات امثال شما برای من و امثال من قابل درک است.ولی آنقدر ضربه خوردیم و فریب خوردیم و حرفهای قشنگ شنیدیم که دیگر به کسی اطمینان نداریم.شما که از جور بی حد این ظالمان باخبرید چرا اینهمه دم از انقلاب و نظام و... می زنید؟؟؟حیف این همه زحمت نیست که در سایه پرستش این نظام هدر برود؟؟؟
نقل قول

0 #58 Farzin ۰۳ آذر ۱۳۸۹ ساعت ۲۰:۵۸
Salam Dr khazali Aziz

kash pedreh hamkareh khobemon Sarkareh khanoom Dr bani yaghoub ham hadeaghal chnd sabhi chyi talkhi bara pedreton dar shoraye negahban avordeh bod , shayd in kareshon arzsh bishtri azon salhaye tolani hozr dar jebheh barshon dasht v yeki be harfaye deleh daghdreshon gosh midad , dar eyameh ba sa@dat Eydeh ghadir bara khonvadye mohtram bani yaghoub Sabr v bara shoma ham ageh vaghen azadikhahi bisheh kardin tofigh arezo mikonam vali be pedreh bozrgvareton befarmayin ke age chayi talkhi be gholeh shoma dar on shoraye montasb be rahbar nkhordnd hadeaghl shoma ham felan be yoomneh khosh khedmtihshon salem hastin , khili kasni ke hichi nagofteh bodnd nesbteh be shoma ya sarshon bardareh ya be gholeh khodeton to enferdihyi ke faght dasteh khoda hamraheshono
نقل قول

0 #59 نادر ۰۳ آذر ۱۳۸۹ ساعت ۲۳:۰۶
عجب زمانه ای شده!
در کشور های متمدن افسران پلیس (امنیت و غیر امنیت) وظیفه دارند با مردم
با احترام رفتار کنند چون از همان مردم(بی گناه ، متهم ، مجرم...) حقوق
می گیرد و انصافا با احترام کامل هم رفتار می کنند. نه فحشی نه بی احترامی نه هتک حرمت حتی اگر در دادگاه ثابت شود مجرم هستی، و آن وقت در ایران ، آقای خزعلی از افسری که به وظیفه اش عمل کرده تشکر میکند!
ج:
بله چون در اینجا عمل به وظیفه نادر است، سخن از قانون جرم است
نقل قول

افزودن نظر

Joomlart