يكشنبه, ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۱

در این مملکت یک مرد واقعی داریم آنهم خانم فخر الدوله است و یک مسلمان واقعی داریم آنهم قاراپط ارمنی است

نامه الکترونیک چاپ PDF
می گویند  وقتی رضا شاه تصمیم گرفت بانک ملّی را تأسیس کند برای بازاری ها پیغام فرستاد که از بانک ملّی اوراق قرضه بخرند. هیچکدام از تجّار بازار حاضر به این کار نشد. وقتی خبر به خانم فخرالدّوله، مالک بسیار ثروتمند، خواهر مظفّر الدین شاه  و مادرمرحوم دکتر امینی رسید به رضاشاه پیغام فرستاد  که مگر من مرده ام که می خواهی از بازار  پول قرض کنی ؟ من حاضرم در بانک ملّی سرمایه گذاری کنم. و به این ترتیب بانک ملّی با پول خانم فخرالدّوله تأسیس شد.
یکی از قوانینی که در زمان رضا شاه تصویب شد قانون روزهای تعطیلی مغازه ها و ادارات بود. به این ترتیب هر کس به خواست خود و بدون دلیل موجّهی نمی توانست مغازه اش را ببندد. روزی رضاشاه با اتوموبیلش از خیابانی می گذشت  که متوجّه شد مغازه ای بسته است. ناراحت شد و دستور داد که صاحب آن مغازه را پیدا کنند و نزد او بیاورند. کاشف به عمل آمد که صاحب مغازه  یک عرق فروش ارمنی است. آن مرد را نزد رضاشاه آوردند. شاه پرسید:   پدر سوخته چرا  مغازه ات را بسته ای؟ مرد ارمنی جواب داد قربانت گردم امروز روز قتل مسلم بن عقیل است و من فکر کردم صلاح نیست دراین روز عرق بفروشم. شاه دستور تحقیق داد و دیدند که حقّ با عرق فروش ارمنی است. آنوقت رضا شاه عرق فروش را مرخص کرد و رو به همراهانش کرد و گفت:
"در این مملکت یک مرد واقعی داریم آنهم خانم فخر الدوله است و یک مسلمان واقعی داریم آنهم قاراپط ارمنی است.
* مطلب ارسالی شما*

نظرات  

+26 #1 رضا فریاد ۰۳ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۱۵:۲۰
like
نقل قول

+34 #2 ثنایی ۰۳ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۱۵:۲۶
روزی خلیفه دوم عمرفاروق برای جمعی ازیاران پیامبرصحبت میکرد تعدادکثیری ازمردم گوش فرامیدادند درهنگام صحبت زنی صحبتش راقطع کرد وگفت ای امیرالمومنین اینجاخطاگفتی درست نیست..
وعمرچون دانست اشتباه کرده درجمع جلوحاضران گفت :((راست گفت این زن وعمراشتباه گفت)) وازان زن تقدیرکرد ودستوردادهدیه ای به اوبدهند وگفت ای مردم شجاعت راازاین زن یادبگیریدوآگاه باشید هرگاه ازطریق قران به خطارفتم منوآگاه کنید ....
_______________ ___
نتیجه گیری : آیامیشود امروزدرجمع سران نظام وحاکم بزرگ بهش بگوییم نظرمااینگونه نیست وحرف شمااشتباه است..
جناب دکترمیدونی چه بلایی سرمان می اورند زندان اوین شکنجه کهریزک وووووووو...
نقل قول

+60 #3 بهزاد پارسای ۰۳ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۱۵:۳۷
هر چند به طور کلی با سلطنت و پادشاهی مخالفم اما برای رضاشاه احترام قائلم . خدمات بسیاری کرد. شاید اگر رضاشاه نبود ما همین الان نسبت به همین چیزی که هستیم 50 سال عقب می بودیم.
نقل قول

+51 #4 ملت مظلوم ۰۳ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۱۵:۴۸
بازهم رضا خان آن دوره که مرد واقعی ومسلمان واقعی براش معنی داشت برعکس رضاخان ایندوره که فقط خودش راهمه چیز واقعی میداند
نقل قول

+21 #5 احمد ۰۳ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۱۶:۰۷
امروز هم یک مرد داریم ، انهم آقای جنتی است که هیچ کس را ، بله هیچ کس را ..... خودش هم حساب نمی کند . تعارفاتش با به ظاهر بزرگتر ها هم ظاهری است . سئوال من از دکتر خزئلی این است که اگر میداند ، قدرت واعظ طبسی که بر سر گنجینه آستان قدس نشسته ، با همه حرف و حدیثها و جنتی که مقدرات یک کشور را تعیین میکند و هیچ کس هم نمیتواند نگاه چپ به این دو نفر بکند ، از کجا ناشی میشود . به خصوص در این روزها که صحبت از قطع رابطه با انگلیس است ،با خوانندگان سایت در میا ن گذارد و چون شهامتش را دارد .
نقل قول

0 #6 moortza ۰۳ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۱۶:۱۷
.......خ.........
نقل قول

+12 #7 farhad ۰۳ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۱۶:۳۳
kheili bahaal bood
Reza Shaah
=
Dictatori ke kheili be Iran khedmat kard
نقل قول

+22 #8 مهر ۰۳ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۱۶:۳۵
باسلام.خوبه رضاشاه پیگیر یک مغازه بسته بودمقام ولایت که خودش رافقیه و ایت خدا می داند ایا پیگیری کرده است چرا روز به روز تعداد معتادان زیادتر می شود چرا پدر معتاد دختران بیگناهش را کشت.چرا پیرزن وپیر مرد جنوبی در کنار خیابان زندگی میکنند.چرا مردم اینقدر افسرده اند.چرا اینقدر خشونت در جامعه زیاد است.وبی نهایت چرای دیگر .......شاید خودش رفته باشد.............
نقل قول

+14 #9 علی جون ۰۳ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۱۶:۴۱
شاید به خاطر همین بود که خلخالی آرامگاه او را به توالت عمومی تبدیل کرد ؟
تا آرامگاه خلخالی در آینده به چه تبدیل شود !
برای اطلاع اخیراً همنوع های او استخوانهای مادر قذافی را از قبر بیرون آوردند و سوزاندند !
این به هیچ وجه وعده خوبی برای آینده لیبی نیست.
نقل قول

-13 #10 با غیرت ۰۳ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۱۷:۰۶
بعد از آخرین زندان رفتنت اتفاقی افتاده؟
چیزی ازت کشیده اند؟ دوبار نظر منو نگذاشته ای
اگر ارزش حکومت پیش علی بی ارزش تر از آب بینی بز بود، قدرشان را بدون و مواظبشان باش
نقل قول

+14 #11 دوستدار شما ۰۳ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۱۷:۳۲
همه ی ما خوب می دانیم که اگر این پدر وپسر نبود مملکت ما وضع دیگری داشت واگر تا تا حالا بودند باز هم مملکت ما وضع دیگری داشت.پس بهتره خودمون رو با حرف های پوچ سرگرم نکنیم.
نقل قول

+30 #12 مجید از اهواز ۰۳ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۱۷:۳۹
من از رضا شاه متنفرم برای اینکه کار را نیمه تمام گذاشت و تمام روحانیت را از بن قطع نکرد اگر حوزه های علمیه را روسرشان خراب می کرد به این دردها گرفتار نمیشدیم.
نقل قول

+27 #13 امام خميني ۰۳ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۱۷:۴۷
رضا شاه وپسرش خدمتهاي بزرگي به ايران كردند
ولي حيف ملت ايران قدرشونو ندونستن ولي ايران
هنوز بزرگمردان زيادي دارد فقط همتي بايد,,, 
نقل قول

+32 #14 حميد ۰۳ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۱۷:۴۸
اگه ميخواهى بدانى رضا شاه با اون بيسوادى اون زمان چه خدمتى به ايران و ايرانيها كرد برويد از پدر يا مادربزرگها كه بالاى ٨٠سال عمر دارن بپرسيد چه وضعى ان زمان ايران داشت با اينكه ما اينقدر پول نفت هم نداشتيم .بيايد هميشه وقتى بديها را ميگويم در كنارش خوبيها را هم بگويم
نقل قول

+22 #15 دوستدار فخرالدوله ۰۳ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۱۸:۱۰
شیر زنان سبز این دوره از مردان بی خاصیت و بی عرضه ای که در برابر هر طلمی سکوت می کنند قدرتمندتر و با غیرت ترند.
نقل قول

+16 #16 هدی صابر ۰۳ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۱۸:۲۵
راستی اون موقع احمد جنتی کجا بود ؟ چی کار می کرد؟
نقل قول

+12 #17 بهروز روزبه ۰۳ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۱۹:۲۵
جناب دکتر عزیز، با توجه به ملاقات میرحسین عزیز و بانوی سبز با خانواده گرامیشان اگر شعز زیر را طی پستی جداگانه منتشر سازید بزرگواری کرده اید:
الا ای ناجی سبزم که گُل بر مقدمت ریزیم
به تیرِ میرِ جانانم شرر بر جان شب ریزیم

تو ای شیخ مسیحائی و آن مأوای روحانی
به آن سوز گلویت ما نوید بر مصلحان داریم

به جای لعن تاریکی بیا شمعی برافروزیم
که با نور چنین شمعی، سپاه دون براندازیم

نگر این محفل عشاق که لبریز است ازمستی
به شوق رؤیتِ یاران ،کمندی را رها سازیم

در این میخانه میبینی که می را بی بها نوشند
خدایا قسمتی می کن که دست بردامنش داریم

یکی"سهراب"درخون و یکی"بهزاد" محزون است
"ترانه" می سُراید غم، سرشک از دیده میباریم

"ندا" هم می زند فریاد براین وجدان خاموشان
که این مُلکی اهورائی است وماآنرا رها سازیم

بهروز روزبه
نقل قول

+16 #18 مسلمون نما ۰۳ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۱۹:۳۲
مسلمون هم مسلمونهای ارمنی!!!!!!!!!! !!
نقل قول

+30 #19 Janati ۰۳ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۱۹:۵۱
جنتی: در هیچ قرنی به اندازه قرن 21 به من توهین نشده !!..
نقل قول

+15 #20 sasan ۰۳ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۲۰:۰۵
سلام، دکتر مهدی خزعلی، مطلب زیبایی بود ، لطفا اگر به آقای سید محمد خاتمی دسترسی‌ داری بگو چرا جواب سوالات آقای نوری زاد را نمیدهد اگر جوابی‌ نداره اعلام کند تا ما نیز بفهمیم که مردانگی در محمد خاتمی نیز مرده است.
نقل قول

0 #21 امید ۰۳ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۲۰:۲۶
ای دکتر ...............................................
نقل قول

+21 #22 سید خدا ۰۳ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۲۰:۲۷
دکی جون فعلا که یک فرعون داریم که حتی خداوند را هم به رسمیت نمیشناسد مگر تخم و ترکه خودش و فسیلهای ماقبل تاریخ را
نقل قول

+18 #23 رضا ایرانی ۰۳ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۲۰:۲۸
رضا شاه اگر می دانست همین بانک ملی روزی باعث سرشکستگی و فساد در میهنش می شود، هرگز آن را تاسیس نمی کرد.
نقل قول

+21 #24 علی ۰۳ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۲۱:۵۰
نقل قول بهزاد پارسای:
هر چند به طور کلی با سلطنت و پادشاهی مخالفم اما برای رضاشاه احترام قائلم . خدمات بسیاری کرد. شاید اگر رضاشاه نبود ما همین الان نسبت به همین چیزی که هستیم 50 سال عقب می بودیم.

اگر رضا شاه نبود کشور هم نبود
نقل قول

+22 #25 مهناز ۰۳ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۲۳:۲۹
با اینکه رضا شاه فقط مدت زمان محدودی آن هم فقط شانزده سال بر ایران حکومت کرد اما به اندازه ی 100 سال به این کشور و ملت خدمت کرد ...انسان خود ساخته ایی بود که دغدغه اش آبادی ایران و سرافرازی ایرانیان بود
نقل قول

-22 #26 علی اهوازی ۰۳ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۲۳:۴۶
به قول فرخی یزدی :( از رضا جز نارضایی کس ندید بعد از این ازا و هم اظهار رضایت می کنیم) .من از روزی می ترسم آقا .... بلای سرمون بیاره که بگیم یادش بخیر دوران سید علی و محمود عجب روز گاری بود بشود داستان پسر کفن دزد
نقل قول

+5 #27 سرگب ۰۴ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۰۰:۴۹
نقل قول علی جون:
شاید به خاطر همین بود که خلخالی آرامگاه او را به توالت عمومی تبدیل کرد ؟
تا آرامگاه خلخالی در آینده به چه تبدیل شود !
برای اطلاع اخیراً همنوع های او استخوانهای مادر قذافی را از قبر بیرون آوردند و سوزاندند !
این به هیچ وجه وعده خوبی برای آینده لیبی نیست.

علی جون خلخالی یاهمان خرخالی درهمین دنیا و قبل از اینکه به درکواصل شود به مریضی مبتلا شده بود که نشسته شاش خودش و می خورد دکی خودمان درجریانه می تونه توضیح بده
نقل قول

+4 #28 اتفاقا جنتی هم میگه ۰۴ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۰۴:۰۲
اره .اتفاقا جنتی همیشه اینو تعریف میکنه و میگه همون موقع که خدابیامرز اینو گفت کنار دستش بودم...میگه اونموقع 100 سال داشتم.
نقل قول

+4 #29 Sabr ۰۴ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۱۱:۴۲
Dorood bar Reza Shah marhoom , ageh bisavaad bood vali fekresh aalemaaneh bood, bar akse bazi az Olamaa, alal khosoos Olamaaie Hozavi.20
نقل قول

-8 #30 فيروز نهاوندي ۰۴ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۱۱:۴۴
جناب ثنايي اشتباه عمر چي بوده كه زني بيسواد پي به ناداني او برده است
نقل قول

+6 #31 ارش ۰۴ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۱۲:۴۱
یک مرد در تاریخ ایران بود اون هم رضا شاه بود
نقل قول

+3 #32 زبان سبز ۰۴ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۱۴:۴۲
خدا گل میسرشت ، گل انسان .
خواست مقداری گل بردارد . گفت : جنتی جان وایستا کنار گلی نشی.
نقل قول

+3 #33 rostamzade ۰۴ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۱۶:۵۵
دکتر جان مگر هموطنان نازنین و مهربان ارامنه مان بایک کار و دو کار شناخته شده اند ایا کسی در این مملکت پیدا میشود که بگوید یک برادر مسیحی یا یهودی مالش را به چپاول برده و یا کلاه سر ما مسلمانها گذاشته و یا چک بلامحل صادر کرده اند اعتبار نزد این دوستان پاکی و صداقت و امانت نزد این دوستان من اگر در تهران و اصفهان در مانده شوم نزد این سروران میروم اما عارم میاد که به یه اخوند درباری مراجعه کنم بازهم نور قبر رضا شاه که با نام دین نیامد
نقل قول

+1 #34 سحر سبز ۰۵ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۰۰:۴۹
مسلمانان مسلمانان مسلمانی زسر گیرید / که کفر ا ز شرم یارمن مسلمان وار می اید
نقل قول

+3 #35 faramarz ۰۵ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۰۹:۵۷
آقای دکتر با سلام
فکر کردم اگر اینجوری بنویسم قابل انتشار باشه ، دوستی ارمنی میگفت به آقای مسلمانی گفته است من مسلمان نیستم و او میگفته دور از جون ، بالا نسبت این حرف چی است میگی ؟ زمان ان رسیده است باور کنیم زنان و غیر مسلمانان هم انسان هستند و میتوانند منشاء خدمت واقع شوند
نقل قول

-1 #36 ادم فضول ۰۵ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۱۱:۰۸
مرد واقعی همان زنی بود که در مصاحبه رادیویی بعد از انقلاب گفت الگوی من حضرت خدیجه یا حضرت فاطمه نیستند بلکه الگوی واقعی من خانم اوشین است
........................
ج:
داشتن الگویی چون زهرای اطهر سلام الله علیها لیاقت می خواهد، من افتخار می کنم که قنبر علی را درک کنم، من از درک عظمت علی و زهرا علیهما السلام عاجزم.
اما آن دختر خانم را مقصر نمی دانم، او هم دین را از منظر ما دین فروشان دیده است و به فاطمه زهرا کم مهری کرده است
نقل قول

+1 #37 عادله ۰۵ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۱۱:۱۶
نقل قول فيروز نهاوندي:
جناب ثنايي اشتباه عمر چي بوده كه زني بيسواد پي به ناداني او برده است

جناب نهاوندی اگرعمراشتباه کردوان به گفته شمازن بیسوادبه اشتباهش پی بردحداقل شجاعتش داشت که جلواصحاب پیغمبراورابستای د وبگوید آن زن درست گفت ومن اشتباه کردم امانکته اینست که شماخودرابه خواب زده اید وهرگزبیدارنمیشو ید سوال اکنون که 70میلیون ادم باسوادوبیسواد عام وخاص ازدرویش گنابادی گرفته تاکارگرودانشجوو معلم وراننده وبهایی ومسیحی واهل سنت واصلاح طلب وفتنه گرووگروه انحرافی واهل سنت وهمه وهمه میگویند آقای شمااشتباه میکند اماشمامیگویید آقامعصوم است جانشین خدابرروی زمین است هنگام تولد مثل حضرت عیسی سخن گفته.. دوست خوبم خداوند برترازهمه این حرفهاست وروزی که اراده کند تاج وتخت حاکمان راچنان بربادخواهددادکه گمان هم نمیکردند
امیدوارم خداوند بردل زنگارزده ات مهرهدایت بزند
نقل قول

+1 #38 محمود ۰۵ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۱۲:۳۳
هرکسی خوبی و بدی داشته بعضی مواقع شرایط زمانی یک تصمیم را معین میکند. اما مهم الان هست که با این همه امکانات و ارتباطات کسی نباید منتظر باشه که قهرمانی بیاد و مردم هم به حمایت از اون قهرمان برخیزند الان تک تک شما قهرمانید اگر ایمان به درستی هدفتان و گفته هایتان دارید .
نقل قول

+3 #39 به یاد نسرین ستوده ۱۳ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۱۳:۵۳
خدمات رضاشاه در یک نگاه
1.ایجاد دادگستری نوین-پیش از این، شغل قضاوت تنها در اختیار روحانیون بود
2.تهیه و تصویب اولین قانون مدنی ایران
3.ایجاد اداره ثبت اسناد –پیش از این،ثبت اسناد و املاک در اختیار روحانیون بود
4.ایجاد اداره ثبت احوال-پیش از این،ایرانیان شناسنامه و نام خانوادگی نداشتند
5.لغو کاپیتولاسیون
6.اسکان عشایر
7.بازسازی آرامگاه‌های سعدی، حافظ ، فردوسی ، نادرشاه و دیگر شخصیت های ملی ایران
8.تشکیل ارتش نوین ایران
9.تاسیس بانک ملی ایران
10.ساخت راه‌آهن سراسری ایران
11.ساخت و گسترش جاده ها در کشور
12غیر قانونی کردن ازدواج موقت(صیغه)
13. غیر قانونی کردن چند همسری-داشتن بیش از یک همسر برای مردان
14.لغو معافیت سربازی روحانیون و به سربازی فرستادن طلبه ها
15.تأسیس رادیو ایران و خبرگزاری پارس
16.تأسیس دانشگاه تهران
17. گسترش صنایع
18.تأسیس فرهنگستان ایران-به منظور حذف واژه های عربی و جایگزین کردن آنها با کلمات پارسی
19.تغییر تقویم رسمی ایران از تقویم هجری قمری به تقویم هجری خورشیدی
20.تغییر نام رسمی کشور از پارس به ایران در سال ۱۹۳۵.
نقل قول

0 #40 derafsh ۲۲ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۲۳:۲۷
ensaf koja raft ?bebin madrese kardand jaey ke dar an mikade bonyad tavan kard
نقل قول

افزودن نظر

Joomlart